2010/03/01

citius, altius, fortius

Netti toimii hi-taas-ti. Kuin vanhoina puhelinmodeemiaikoina. Mutta onneksi ei ole mihinkään kiire, eihän minulla nykyään ole. Ylihuomenna on se psykiatrin aika, jännittää vähän että mitä siellä saan sanottua ja saanko edes saikkua.

Eilen kävin ihan yksin kaupassa. Aika pitkä aika siitä, kun olen käynyt missään ihmisten ilmoilla yksin. Harhailin siellä käytävillä miettien mitä ostaa, kaikessa on natriumglutamaattia ja miljoona muuta E:tä tai sitte on kallista tai tai...

Sama on jatkunut, eli lähes joka päivä syke nousee yhtäkkiä ja olo on kamala. Välillä kohtaus iskee ahdistuksena ja joskus jopa itkuna. Ennen itkin jatkuvasti, nyt en pysty vaikka haluaisin.

Aloitin tänään ruoka- ja liikuntapäiväkirjan. Ajattelin että on ehkä helpompaa jättää turhat pois, jos kaikki pitää kirjoittaa ylös. Liikunnasta pidän kyllä taukoa tänään, koska lihakset ovat jumissa kun eilen tein niin paljon lihaskuntoa. Olen joka päivä olympialaisia katsoessa nostellut painoja, tehnyt kyykkyjä jne. Kiitos Suomen pronssinaisille motivaation lisäämisestä ja hyvästä esimerkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti