2010/03/09

Mittoja &muuta

Voiko enää olla säälittävämpää kuin olla iloinen siitä, että jaksoin aamulla käydä suihkussa? En tiedä pitäsikö itkeä vai nauraa, lähinnä naurattaa. (BTW, tekeekö muilla tää blogger sitä, et yhtäkkiä kursori hyppää väärään paikkaan? Mulla aika useinkin.)

Eilen olin aamusta (tai päivällä, mut olin vasta heränny) taas paniikissa, kävi jo mielessä että pahentaako nää lääkkeet sitä. Pystyin kuitenki lähtemään postiin ja kauppaan, jossa meinas kassajonossa taas panikoida, mut selvisin. Illalla otin vähän panacodia ja yhen bissen, ja olo oli ihan mukava. Päädyttiin jopa aikuisten leikkeihin, mitkä on meillä vähentyny ikävä kyllä ihan mun takia. Tai tän mun jokapäiväisen paniikkikohtaus-ahdistus-eijaksavälittää olon takia. Tänään joudun oleen yksin melkein koko päivän, en tiiä mitä tekisin. On ollu parempi aamu ku pitkään aikaan, ja pohdin jopa käyväni jossain...ennen tykkäsin käydä yksin kirjastossa, shoppailemassa, mitä vaan...nyt en uskalla lähteä. Tossa lähellä on kyllä parikin kirppistä voisin käydä siellä katteleen, on ainaki lähellä kotia jos pitää päästä pois.

Aamupaino 55 tasan. Kesään -5kg? Kuulostaa hyvältä...ei liikaa, mahdollista (jos oikeasti yritän). Ruokapäikyn pitäminen on jääny, mut voisin ehkä alkaa sen taas...tai ainaki paino/senttipäikky, ja sillon tällön ruoatki ja liikunta aina.

Strategiset mitat tällä hetkellä: paino 55kg, vyötärö 68cm, maha (1cm navan alapuolelta) 80 cm ja reisi 55cm. Tästä jo näkee missä on ongelma: vararengas pitäis sulattaa, samoin reisistä ihraa pois. Vyötärökin saa kaventua, mut se ei oo niin iso.

Kesään, eli 1.6. mennessä: -5kg /tai/ maha -5cm ja reisi -3 cm. Aion mitata kerran viikossa (nyt on kai tiistai, nii sit tiistaisin) ja päivitän tännekin toisinaan, silloin kun on jotain muutosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti